Közel százan vettek részt nyílt napunkon!

Szeptember 24-én megtartottuk a Zsiliputi Élményközpont ingyenes nyílt napját. Apukák, anyukák, kicsik és nagyok is szép számmal érkeztek, hogy kipróbálják hat féle foglalkozásunkat.

A kismamákat és az anyukákat, apukákat Jeges Jutka mozgatta meg nagy népszerűségnek örvendő tornáin, majd a kímélő, mégis kiadós torna után Jutka kötetlen beszélgetésre invitálta az édesanyákat a Brooklyn Bagelbe. Amíg az anyukák bruncholtak, addig a gyerekek birtokba vehették a kétszintes játszóházat.

Lőrincz Adrienn a zene világába kalauzolta el a gyerekeket, Tóth-Baranyi Tamarával pedig egy igazán nyugtató jógakalandban lehetett része már az egészen fiatal korosztálynak is.

Ha esetleg lemaradtál a nyílt napról, akkor se keseredj el, hiszen október 16-ai héttel elindulnak foglalkozásaink, amikor már részt vehetsz Barna Eszter anyukáknak szóló önismereti körén és M. Szabó Anna fejlesztő óráin is.

MEGNÉZEM A FOGLALKOZÁSOKAT

Amennyiben valamelyik foglalkozásunkon részt szeretnél venni, érdemes bebiztosítani a helyedet minél előbb a limitált létszám miatt!

REGISZTRÁLOK A FOGLALKOZÁSOKRA

A NYÍLT NAP KÉPEKBEN