Torna mamának, babának

Várunk kismama tornánkon a 12. hét betöltésétől egészen a várandósság végéig, hogy jó közérzettel, harmonikusan és boldogan várd kisbabád világra jöttét. Amikor pedig végre a kezedben tarthatod az apróságot, és túljutottatok az első 3 hónapon, gyere el baba-mama tornánkra! Hiszen azon túl, hogy még tovább erősítheted a kötődést a gyermekeddel, jó társaságban, jó hangulatban, fokozatosan nyerheted vissza eredeti alakodat.

1

Kismama torna

A várandósság idején is fontos az AKTÍV élet, hogy ne kimerítőnek és nehéznek érezd "terhes" létedet, hanem többnyire JÓ KÖZÉRZETTEL töltsd a várakozás hónapjait. A kismama torna speciális, várandósoknak kifejlesztett mozgásprogramom a 12. héttől a 40. hétig ajánljuk, heti 2-3 alkalommal. Testi-lelki felkészülés, harmonikus és boldog hónapok a várandósságod alatt.

Ez jól hangzik, ugye? Mire számíthatsz?

SPECIFIKUS GYAKORLATOK

Keringésfokozó hatású gyakorlatokat végzünk, amelyek a vénák állapotának javítására szolgálnak (talp, vádli, lábszár). A torna segít megtartani az izületi mozgékonyságot, lazítani a csípőt, a derekat. A hátizom is fontos szerepet kap, hiszen a kismama növekedő pocakja igénybe veszi a gerincét, ami helyes testartással és az egyensúly megtarthatósága érdekében végzett feladatokkal óvható. Az órákon a mell formájának védelmében is dolgozunk, de szerepelnek váll-és kargyakgyakorlatok, nem marad ki a derék és csípő mozgatása és természetesen a comb-és farizmok sem számítanak mostohagyermeknek.

FELKÉSZÍTÉS A SZÜLÉSRE

Mértéktartó, fokozatos, irányított mozdulatsorokkal tartjuk kézben együtt a súlygyarapodást és készülünk fel a szülésre, ami a legnagyobb fizikai kihívás terveinkben. Nincs rázkódás, kifulladás, megerőltetés, ugrálás. Minimális hasizomgyakorlat van, a tornát mégis inkább dinamikusnak mondanám. Hozzám a rendszeresen edzésekre járó vagy komolyabb sportmúlttal rendelkező, mozgás iránt elkötelezett lányok szeretnek járni, de gyakran előfordul, hogy valaki kismamaként kezd el velem mozogni és a későbbiekben a napirendje részévé teszi ezt.

KOMMUNIKÁCIÓ

Az óráikon kötetlen, laza, derűs a hangulat, gyakran beszélgetünk a terhességről, a terhességi heteknek megfelelő nehézségekről, a szülés szakaszairól, babagondozásról és ellátásról.

2

Baba-mama torna

8-12 héttel szülés után babakocsis sétáidon talán azon bánkódsz, hogy te miért nem lapos hassal, feszes fenékkel és csábítóan izmos testtel tipegtél ki a kórházból? Eszedbe ne jusson! Viszont tudd, hogy mit akarsz elérni és tarts velem, hogy visszanyerhesd eredeti alakod, súlyod, formába hozd újra a tested és még a hangulatod is feldobd. Szavamat rá, hogy sikerülni fog! A közös mozgás, közös élmény a picivel, hiszen míg te kritikus testrészeidet formálod, pörgeted a pulzusod, aprócska edzőtársad vigyorog a kezedben.

Ez jól hangzik, ugye? Mire számíthatsz?

ALAKFORMÁLÓ GYAKORLATOK

Az óra rövid bemelegítéssel kezdődik, majd fokozott kalóriaégetés következik egy kb.15 perces kardió résszel, ahol bizony megizzasztalak, hogy később könnyebben vehesd az anyasággal járó fizikai kihívásokat is. Az óra második felében, miközben hatékony alakformáló gyakorlatokkal bombázlak, már használhatunk gumiszalagot, súlyzót, soft ball labdát, széket és gyermekünket is, hogy kellőképpen elfáradjunk.

Én leszek, aki a foglalkozást tartja.

Jeges Jutka vagyok. A jó közérzet megőrzésében, illetve a szülés utáni regenerálódásban, a jó erő, állóképesség és alak visszanyerésében is számíthatnak rám az anyukák.

Foglalkozás ára
A Zsiliputi Élményközpontban minden korosztály megtalálja a kedvére való foglalkozást és programot.
3 500 Ft / óra
Foglalkozások
A Zsiliputi Élményközpontban minden korosztály megtalálja a kedvére való foglalkozást és programot.