Rólunk

Zsiliputi Élményközpont

Bemutatkozás
Az újlipótvárosi zsinagóga 2021-ben nyitotta meg kapuit. A Zsilip nem csupán egy zsinagóga, ahol a helyi zsidó közösség a vallását gyakorolhatja: igazi pezsgő kulturális központ is bagelezővel, kávézóval, zenével, színházi előadásokkal és gyerekprogramokkal.

Itt kapott helyet a Zsiliputi Élményközpont is, ahol minden korosztály megtalálja a kedvére való foglalkozást és programot: ősztől nemcsak a kétszintes játszóházban vezethetik le a gyerekek feles energiáikat, hanem heti rendszerességgel zenés foglalkozásokkal, baba-mama tornával is várjuk a legkisebbeket, a nagyobbaknak pedig fejlesztő foglalkozásokkal készültünk.
Az édesanyákra is gondoltunk: ők kismama-, valamint baba-mama tornával tarthatják fitten magukat. Az órák színvonaláról fantasztikus oktatóink gondoskodnak.

A foglalkozások előtt vagy után érdemes betérni a Brooklyn Bagel reggeliző és brunch éttermünkbe, ahol bababarát menüvel várunk mindenkit.

Az élményközpontban akadálymentesített mosdó, baba-mama szoba és pelenkázó teszi még komfortosabbá a nálunk töltött időt.

Játszóház

Több teremből álló csúszdapark és trambulin várja a gyerekeket. Ráadás: Ha bármelyik zsiliputis foglalkozásra jegyet váltasz, 1 óra ingyenes játszóház jár hozzá!

Brooklyn Bagel

A foglalkozások előtt vagy után egészséges bababarát menüvel várunk mindenkit reggeliző és brunch éttermünkben a Brooklyn Bagelben.
Helyszín

1137 Budapest, Újpesti rakpart 1.

Nyitva tartás

vasárnap-csütörtök: 10:30-18:30 Péntek: 10:30-14:00

Foglalkozások
A Zsiliputi Élményközpontban minden korosztály megtalálja a kedvére való foglalkozást és programot.